Onze missie

De E-smogcover is geproduceerd om uw lichaam te beschermen tegen negatieve effecten van elektromagnetische velden tijdens het slapen. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen gezond en gelukkig te maken. Door de huidige tijd waarin we leven is er meer elektromagnetische straling dan ooit, waardoor de E-smogcover een essentieel product is voor een goede gezondheid.

Garantie

Morgen is Nu garandeert dat de E-smogcover uitsluitend van de hoogte kwaliteit materialen wordt geproduceerd. Daarnaast staan wij met hart en ziel achter de E-smogcover en zijn wij overtuigd van de werking. U krijgt daarom bij de E-smogcover een garantiep van 3 jaar.

Waar leveren wij?

Doordat wij nauw betrokken zijn bij de productie van de E-smogcover, zijn wij de enige aanbieder van dit unieke aardinglaken. Onze visie is om de wereld gezonder en gelukkiger te maken, daarom bieden wij de E-smogcover wereldwijd aan en leveren wij ook wereldwijd.

Over Ons

De E-smogcover is één van de gezondheidsproducten van Healthfoam.com. De missie van ons is: Wat je vandaag eet, drinkt, denkt en doet, bepaalt jouw gezondheid en het welzijn van de wereld van morgen. Je geluk en je gezondheid van morgen worden namelijk bepaald door de keuzes die je vandaag maakt. Zelf zorg en verantwoording nemen voor je gezondheid valt of staat met leven in het nu. Jezelf goede en gezonde producten gunnen hoort daarbij.

Adresgegevens

Royal Health Foam

+31 (0) 70 3387010

Soetensstraat 18
2586XS Den Haag
Nederland